Rólunk

Minőségi szolgáltatások a lézergravírozás és a kapcsolódó tevékenységek területén

Szeretettel köszöntjük a Gravpho LDP Kft weboldalán!


Weboldalunkon megismerheti szolgáltatásainkat, értesülhet legfrissebb híreinkről és akcióinkról.


Cégünk számítógéppel vezérelt lézergravírozást használva egyedi darabok megszemélyesítésére fektet hangsúlyt, de a sorozat munkát, gyártást is vállaljuk. Gépünkkel lehetőségünk van fém megjelölésére, sík és hengeres felületekre gravírozására, cégek és magánszemélyek számára egyaránt. A lézeres gravírozásnak művészi jellege is lehet. Kerámiára, porcelánra üvegre szép egyedi mintákat tudunk tenni például esküvői ajándékként. Nálunk olyan ajándéktárgyakat is talál, amelyeket máshol nem állítanak elő. A lézergravírozással számtalan ötlet megvalósítható. Filigrán matricákat, sablonokat festéshez, papírból, plexidből vagy más anyagból is tudunk vágni. Tükrökre szép minták felvitelét a lézerrel megoldjuk. Visszapillantók lopásellenes gravírozását is vállaljuk. Nyitottak vagyunk minden eredeti ötlet kidolgozására, rajzok, céges lógók vektorizálására.


Lehetőségeink:

- sík gravírozási effecktiv felület: 406x305mm.

- maximum betehető tárgy vastagság 125mm.

- maximum betehető tárgy méret 475x355mm.

- vágás fa max. vastagság 7mm., plexid 10mm.

- Hengeres felület : átmérő min.24,5mm. max. 130mm., hossztengely max. 320mm.


A Gravpho LDP Kft a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy mindenkit lehetőség szerint jól és gyorsan kiszolgáljunk . Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.


Weboldalunk érdekes lehet, reméljük Önnek is. A „Galéria” szóra kattintva végig lehet nézni a képeket. Jó böngészést kívánunk. Érdeklödni : gravpho@gravpho.eu